Kara van der Velden

De keuze is gemaakt, het einde is een feit

Als de hoop uiteenspat, je vertrouwen flink op de proef is gesteld, als je geliefde je verlaat. Als er geen andere keus meer is dan vertrekken.

Je toekomstperspectief is verdwenen, je bent lamgeslagen door verdriet, je schuldgevoel is zo hevig. Je bent de realiteit kwijt door overheersende emoties. Je leven draait alleen nog maar om de scheiding.

Weet je, toch heb jij zeker een keuze. Blijf je hangen in chaos en onzekerheid of kies je hulp? Hulp die ik je kan bieden.  Hoe voelt het als je het niet alleen hoeft te doen?

Stel je nou eens voor dat jij met eenvoudige en snelle stappen weer houvast krijgt.

Dat jij weer rust ervaart. Met deze houvast en rust zal jij met vertrouwen de toekomst in kunnen kijken.

Kara van der Velden

Ik ben een positieve, ondernemende, krachtige vrouw én ervaringsdeskundige. Als geen ander weet ik hoe wél en niet om te gaan met, zowel positieve als negatieve, veranderingen die een echtscheiding kan hebben op eenieder die daarbij betrokken is.

Mijn aanpak is open, eerlijk, krachtig en oplossingsgericht. Ik daag je uit net even anders te kijken naar de oplossing dan je gewend bent. We gaan een waardevolle samenwerking aan waarbij ik zorg voor de structuur en de hulpmiddelen en jij de moed hebt er alles aan te doen wat bijdraagt aan vooruitgang.

Kara cares biedt begeleiding bij het mentaal emotionele proces van een echtscheiding. Dit kan zowel voor, tijdens of na de breuk.

In volledige openheid deel ik mijn overwinningen en mijn heftige momenten. Met een sterk ontwikkeld luisterend vermogen geef ik je snel houvast en bied je structuur en respect waarmee jij voortdurend al je aandacht kan vestigen op de eerste stap naar verlichting.

Hoe je per direct je mentale en fysieke gesteldheid in eigen hand kan nemen. Helderheid scheppen en rust creëren, zodoende stap voor stap weer grip krijgen op je leven.

Liefs,

Kara van der Velden

© 2021 Speakerboxx - Powered by Maatos