• 49,95 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  7

  Ons vak veranderd constant en die verandering is in een stroomversnelling geraakt. Ben jij er klaar voor? In deze e-learning krijg je uitgelegd waar de kansen liggen en hoe je als ondernemer, en als fitness professional werkzaam op de vloer, hiervan kan profiteren. Waar liggen deuitdagingen en waar liggen de kansen. Alles gebaseerd op cijfers uit gedegenonderzoeken. Dat gebundeld in 13 korte topics die je makkelijk kan bekijken en terugkijken.

  49,95 (incl. BTW)
 • 29 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  1

  De waarde van de Bitcoin stijgt gestaag en doet dit al 10 jaar sinds 2010. Tot nu toe werd het vooral gezien als een vaag fenomeen met een echte “nerd” fanbase maar dat is sinds dit jaar aan het veranderen. Grote instutionele investeerders stappen in de Bitcoin trein en kopen massaal in. IEDEREEN kan investeren in Bitcoin. In deze praktijkgerichte stoomcursus leg ik je uit wat je absoluut moet weten over Bitcoin. In normale-mensen taal. De voor- en nadelen van…

  29 (incl. BTW)
 • 49 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  2

  Jij kan waar en wanneer je maar wilt starten met het jezelf (beter) leren kennen zodat jij, naast het zorgen voor de ander, dingen kan doen waar jij gelukkig van wordt. Ontdekken waar jij écht blij van wordt en zelfvertrouwen opbouwen zodat jij 100% jezelf kan en durft te zijn. Dat ga je leren in deze cursus!

  49 (incl. BTW)